Boerderij ’t Lebbink en omgeving

 

De boerderij ‘t Lebbink  (van voor het jaar 1257) is een echte Achterhoekse boerderij, welke verscholen ligt in het licht glooiende bosrijke coulissen landschap. De boerderij is niet meer in bedrijf.

Wilt u meer weten over onze boerderij en haar geschiedenis,  zie link; https://www.oudvorden.nl/boerderijen/straatnaam-boerderijnaam/lindese-enkweg/lindese-enkweg-1-detail

De boerderij ligt in een bosrijke omgeving, afgewisseld met akkers en weilanden, met houtwallen omgeven waardoor schitterende doorkijkjes ontstaan met mooie verbouwde boerderijtjes en prachtige tuinen. Het geheel is allemaal kleinschalig met kronkelige zandpaden en oude dikke bomen.

Onze kleine en natuurvriendelijke Camping is voor mensen die rust, ruimte en gezelligheid zoeken.  Tevens is het de perfecte uitvalsbasis voor vele wandelingen en fietstochten. Onze camping ligt aan het Pieterpad!

In de directe omgeving van onze camping bevinden zich al diverse bezienswaardigheden, zoals de Lindesche Molen en het monument op de Kapellebult. Daarnaast kunt u middels de links op deze pagina kijken wat er in Vorden en de gemeente Bronckhorst te doen is. De VVV Bronckhorst heeft in het centrum van Vorden een vestiging, deze bevindt zich dicht bij de grote Kerk. In de schuur  treft u nog meer informatie aan, o.a. een map met diverse fiets- en wandel routes.

Enkele aanraders zijn het fietsen van de Acht Kastelen Tocht, het Heiligen Beeldenmuseum Kranenburg, Museum More (in Ruurlo en Gorssel) en het prachtige zwembad In de Dennen!

Ook hebben een aantal kastelen ( kasteel de Wiersse elke donderdag!) in het seizoen open tuin dagen of is een rondleiding mogelijk. 

Wandel en fietsroutes, Pieterpad, knooppunten route, alles bij de VVV Bronckhorst te verkrijgen.

Wilt u een stad bezoeken, dan zijn Zutphen, Doesburg, Lochem en  Doetinchem dichtbij. 

Via onze Facebook pagina doen we u ook uitgaanstips aan de hand.

Foto markt Zutphen

VVV Vorden

Achtkastelen fietstocht

Open lucht zwembad In de Dennen

Heiligenbeeldenmuseum

Museum More

Fietsverhuur Bleumink

Fietsverhuur Klein Brinke

Pieterpad

Kampeer en Caravan artikelen

Horeca Vorden

Camper of caravan stofferen?   

 

Kasteel Vorden