Contact en route

Contact

SVR Camping ’t Lebbink
Lindese Enkweg 1
7251 NH Vorden (Buurtschap Linde)
0575-556680
fam.velhorst@tlebbink.nl 

Routebeschrijving:

Komt u vanuit Arnhem naar ons toe rijden, volg dan vanaf Arnhem de aanduiding “Zutphen” en neem vanaf Zutphen de route van uw navigatie weer over. Hiermee voorkomt u dat u langs Doesburg en allerlei kleine binnendoor weggetjes moet rijden met uw caravan.

Komt u over de Kostedeweg aanrijden, rijdt deze dan tot het eind en sla links af de Lindeseweg op. Hiermee voorkomt u dat u door de zandweg komt aanrijden, met een lastige draai erin (met uw caravan).

Als u vanuit Vorden de N316 richting Doetinchem neemt:
Ga over de brug en let op de kleine wegwijzers met ’t Lebbink  (bruin pijl bord rechts van de weg), tevens staat er een blauw bord met Linde er op.
U slaat dus linksaf en u bevindt zich op de Lindeseweg.
Na zo’n 3,5 kilometer slaat u bij de Kapellebultweg linksaf (bruin pijl bord rechts van de weg)
Rij ongeveer 300 meter door.
Waar de verharde weg eindigt gaat u rechtsaf.

U komt dan op de Lindese Enkweg.
De eerstvolgende boerderij is ‘t Lebbink, (nr. 1).

Komt u aanrijden vanaf Ruurlo, volg dan de weg richting Hengelo,  u passeert dan het Pannenkoekenrestaurant de Heikamp en na ongeveer 1,5 km volgt u dan de bruine borden naar de Lindesche molen. Als u de molen gepasseerd bent, gaat u op de eerstvolgende kruising rechtsaf. Dit is een scherpe bocht, de Kapellebultweg in. Na ongeveer 300 meter gaat u dan rechtsaf de Lindese enkweg in.

Vorden

Vorden ligt op ca. 10 kilometer ten oosten van Zutphen, aan de spoorlijn Zutphen-Winterswijk. Arriva onderhoudt een dienst in beide richtingen. Voorts zijn er busverbindingen met een aantal Achterhoekse bestemmingen. Zie dienstregeling!
Over de weg is het dorp te bereiken door vanaf Zutphen even de richting Lochem-Hengelo te volgen. Na een paar kilometer verschijnt de naam Vorden op de ANWB indicaties.

Haal- en breng service!

Wandelaars bieden we de mogelijkheid om (in overleg) henzelf of de bagage op te halen of door te brengen. Een en ander is uiteraard afhankelijk van de afstand.

Ophalen van of brengen naar Station Vorden, bij aankomst of vertrek, behoort tot de service van de camping!

GPS coördinaten

N 52.08376, E 6.35502

N 52°05’02”, E 6°21’18”